BOKSTRAINING

 

Vibe zoals Mohammed Ali. Iedereen kan boksen!

 

In een intensief uur bokstraining werken we aan je conditie en verbeteren we tegelijkertijd je boks- en traptechnieken, zonder dat je zelf moet incasseren.
Laten we duidelijk zijn, we zijn geen boksclub. We leren jullie een zeer uitgebreide basis aan samen met het conditionele. 

De verschillende trainingen die we aanbieden binnen het boksen:

Bokszaktraining

Een uurtje bokszaktraining is ideaal om je even af te reageren. Een leuke intensieve training waarin je samen met de bokscoach zowel aan je conditie als je techniek werkt. Bovendien ideaal voor een eerste kennismaking met het boksen.

Pads- Personal Training

Deze training valt onder ‘Personal Training’. Indien je een Personal Training wil inboeken, kan je ook voor een 1 op 1 padstraining kiezen met uw bokscoach naar keuze. De snelste manier om je innerlijke bokser te versterken.

Krijg snel alle basistechnieken onder de knie door middel van een continue feedback van je bokscoach.

Hier worden de tarieven van Personal Training gehanteerd. U stemt zelf elk trainingsmoment persoonlijk af met uw personal coach.

Boksen Circuit

Deze training bestaat uit een combinatie van circuit- en bokstraining.

Het doel: het lichaam sterker maken in functie van het boksen, door middel van boks gerelateerde kracht- en cardio oefeningen. Een intensieve, maar fijne combinatie vol variatie.