BOKSTRAINING

 

Vibe zoals Mohammed Ali. Iedereen kan boksen!

 

In een intensief uur bokstraining werken we aan je conditie en verbeteren we tegelijkertijd je boks- en traptechnieken, zonder dat je zelf moet incasseren.
Laten we duidelijk zijn, we zijn geen boksclub. We leren jullie een zeer uitgebreide basis aan samen met het conditionele. 

De verschillende trainingen die we aanbieden binnen het boksen:

Bokszaktraining

Een uurtje bokszaktraining is ideaal om je even af te reageren. Een leuke intensieve training waarin je samen met de bokscoach zowel aan je conditie als je techniek werkt. Bovendien ideaal voor een eerste kennismaking met het boksen. 

De bokstrainingen zijn ofwel gemengd (mannen en vrouwen) ofwel enkel vrouwen. Maandag en zaterdag is er kickboksen (met trappen), alle andere dagen is het klassiek boksen (zonder trappen). 

Pads- Personal Training

Deze training valt onder ‘Personal Training’. Indien je een Personal Training wil inboeken, kan je ook voor een 1 op 1 padstraining kiezen met uw bokscoach naar keuze. De snelste manier om je innerlijke bokser te versterken.

Krijg snel alle basistechnieken onder de knie door middel van een continue feedback van je bokscoach.

Hier worden de tarieven van Personal Training gehanteerd. U stemt zelf elk trainingsmoment persoonlijk af met uw personal coach.

Boksen Circuit

Deze training bestaat uit een combinatie van circuit- en bokstraining.

Het doel: het lichaam sterker maken in functie van het boksen, door middel van boks gerelateerde kracht- en cardio oefeningen. Een intensieve, maar fijne combinatie vol variatie. 

Boksen techniek

Hier ligt de focus puur op techniek, combinaties en het verdedigende werk. Zonder te incasseren leer je jezelf te verdedigen en op het juiste moment de tegenaanval in te zetten. In deze boks trainingen werken we vaak met twee personen tegenover elkaar en de bokszakken. Kortom een training waarin je de kneepjes van het boksen leert.